Teodora, o năsăudeancă stabilită la Paris a concurat la „Românii au talent“. Ea a interpretat „Bohemian Rhapsody“ și a obținut un feedback spectaculos din partea juriului. Povestea ei a fost relatată pe pagina protv.ro/romaniiautalent:

Teodora este originară din Bistrița Năsăud, însă în prezent locuiește în Paris, acolo unde face un internship. Câștigă 1.150 de euro pe lună și spune că toți banii se duc pe cazare. Însă nu se plânge, pentru că este o fata chibzuită, nu petrece, nu pierde nopțile, muncește din greu ca să “scape din sărăcie cu demnitate”.

Tatăl său este un om citit, dar nu a avut șansa să urmeze o facultate. Părinții lui i-au interzis asta și îl îndemnau să muncească în agricultură. Povestește despre acesta că are două biblioteci pline cu cărți din banii agonisiți pe ascuns. Acesta, prin prisma experienței sale, a îndemnat-o pe Teodora să studieze foarte mult.

Astfel, Teodora și sora ei au ajuns olimpice la engleză, au studiat în Londra și în Germania. Sunt bursante Magna cum laude, cele mai bune în facultățile în care au studiat.

Teodora și-a dorit toată viața să cânte însă, din cauza sărăciei, nu avea posibilitatea să urmeze cursuri de canto. A ajuns să cânte în diferite coruri din mai multe biserici. Nu a învățat-o nimeni să cânte, este autodidactă. S-a apropiat foarte mult de Dumnezeu în copilărie, pentru că doar așa putea simți demnitatea, nu se mai simțea săracă, inferioară.

Toată viața a simțit că este talentată, că are un dar, însă uneori se îndoia de acest lucru. Reacțiile pe care le stârnea în cei din jur i-au confirmat că, într-adevăr, are ceva special. Universul i-a adus în cale oameni mari care au ajutat-o.

Dovada este faptul că s-a înscris la Românii au talent încurajată fiind de Elena Poesina, una dintre cele mai bune soprane de origine română, șefa secției de canto la Conservatorul din Toulouse.

SPUNE-TI PAREREA