Un superconcert este anunțat pentru luna aprilie la noua Sală Polivalentă din Bistrița, Teraplast Arena. Bistrițenii vor avea o ocazie unică de a-l vedea LIVE pe legendarul Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Band chiar la ei în oraș! Biletele s-au pus în vânzare pe IaBilet și le poți cumpăra accesând acest LINK!

Evenimentul va avea loc în data de 21 aprilie de la ora 19.00 și este primul concert anunțat de când a fost inaugurat complexul polivalent din Unirea. Concertul este o mare realizare pentru Bistrița, artistul urmând să mai cânte la Sala Palatului din Capitală.

Goran Bregović este cunoscut pentru ritmurile sale balcanice care au răsunat pe marile scene ale lumii, dar și pe coloana a unor filme celebre, cum ar fi „Black Cat, White Catr“, regizat de Emir Kusturika.

„Iubești distracția? Muzica te face fericit și vrei să trăiești experiența unui concert în care toată lumea cântă și dansează? Vino în 21 Aprilie la primul și cel mai mare concert indoor organizat în Bistrița-Năsăud!

Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Band vin pentru prima dată la Bistrița și promit un show plin de energie la Complexul Sportiv Polivalent din Unirea (Teraplast Arena).

În 21 Aprilie, Goran Bregović va oferi publicului un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat. Timp de două ore, energia lui Goran și a bandului său vor face să vibreze fiecare suflet din public. Melodii celebre precum Bella Ciao, Kalashnikov sau Gas Gas vor răsuna, live, la Bistrița.

Nu mai e un secret că legendarul Goran Bregović a reuşit să demonstreze că muzica nu are limite în spaţiu şi timp, că toată lumea îl înţelege, indiferent de limba vorbită, şi că fascinaţia marginalului se poate converti într-o formă de artă.

Biletele la cel mai mare concert indoor organizat în Bistrița-Năsăud sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro.

Nu uitați! În 21 Aprilie cântăm și dansăm cu Goran Bregović la Polivalentă! IaBilet și hai la concert!“, au anunțat organizatorii.

Evenimentul este organizat de Urban Kulture Events.

SPUNE-TI PAREREA