Proiectul de reabilitare al corpului A al Colegiului Național „Liviu Rebreanu“ din Bistrița va fi revizuit. Revizia proiectului va fi realizată până în data de 31 martie a.c., pentru a fi apoi supusă aprobării consilierilor locali, urmând să fie transmis către Compania Națională de Investiții pentru avizare. Primarul Ioan Turc a explicat în ce măsură va afecta acest lucru termenul de execuție al lucrărilor.

„Astăzi, am avut o întâlnire de lucru cu proiectantul, executantul, dirigintele de șantier și un reprezentant al CNI, alături de conducerea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, în legătură cu revizia proiectului privind reabilitarea și modernizarea corpului A al unității de învățământ.

Împreună, am stabilit detaliile finale ce vor fi cuprinse în proiectul revizuit al obiectivului, care vor include și actualizări ale dotărilor informatice, cele proiectate inițial fiind la nivelul anului 2017.

Am convenit că revizia proiectului va fi realizată până în data de 31 martie a.c., pentru a fi apoi supusă aprobării consilierilor locali.

Ulterior, proiectul revizuit va fi transmis către Compania Națională de Investiții pentru avizare, urmând ca lucrările de pe șantier să fie încheiate până la finalul acestui an“, a transmis Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA