Doi soți din Ocnița, Bistrița-Năsăud, plecați în străinăta din luna iunie, anul trecut, și-au găsit casa golită de mai multe bunuri în valoare de aproximativ 40 000 de lei. Hoții le-au furat aparatele de cafea, televizorul, motocositori și mai multe unelte. Autorii furturilor au fost prinși de polițiști.

În după-masa de ieri, 24 februarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați de către o familie din Ocnița, despre faptul că, în intervalul iunie 2022-24.02.2023, perioadă în care cei doi soți au fost plecați în străinătate, le-au fost sustrase, din locuință și dintr-o anexă, mai multe bunuri.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii din Teaca au identificat un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 17 ani, ambii din Ocnița, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, polițiștii au reușit recuperarea în totalitate a bunurilor sustrase, respectiv a unui televizor, 2 aparate profesionale de cafea, 7 motofierăstraie, 4 motocositori, precum și alte unelte electrice (flexuri, polizoare, mașini de tuns iarba etc).

Bunurile recuperate, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, urmează a fi restituite păgubiților. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, Postul de Poliție Teaca continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA