Directorul A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae, și-a exprimat mulțumirea față de receptivitatea oamenilor în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor. Acesta spune că cetățenii dau semne că înțeleg importanța reciclării și țin cont de recomandări. El a mai precizat că procentul de deșeuri valorificabile a crescut semnificativ.

Ne exprimăm recunoștința și le mulțumim cetățenilor care înțeleg importanța reciclării deșeurilor și care colectează separat corect deșeurile.

În ziua în care este programată pentru colectare pubela galbenă în Municipiul Bistrița, am văzut foarte multe exemple de cetățeni responsabili care respectă programul de colectare și colectează selectiv corect deșeurile. Mai mult decât atât, oamenii au ținut cont și de recomandările ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, de a pune surplusul de deșeuri în saci transparenți, lângă pubela galbenă pentru a fi ridicați de operatorul de salubritate Supercom.

Vedem această îmbunătățire a calității colectării selective în creșterea procentului de deșeuri valorificabile colectate în luna decembrie 2022 – când acesta a ajuns la 30,41 %, comparativ cu luna decembrie 2021 când acest procent era de 12,26 %, fapt care ne bucură foarte mult.

Vă reamintim că valorificarea deșeurilor reciclabile generează venituri care se întorc în toate comunitățile din județul nostru.

Acceptă și tu provocarea – hai să dăm valoare deșeurilor și să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat”, a transmis Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA