Nouă copii au aflat astăzi că au rămas orfani de mamă după ce poliția a anunțat că o femeie dispărută din 6 februarie a fost găsită moartă. Familia se află în grea încercare și are nevoie de ajutor pentru înmormântare.

Buna ziua ! Știm că mai exista oameni cu suflet mare în aceasta lume , așa ca va cer iarăși ajutorul !
Cazul social cu cei 9 copii și mama dispărută !
Mama a fost găsită astăzi în jurul orei 14:00 decedată!
Din păcate au rămas o familie de 9 copii fără mamă.
Avem nevoie de ajutorul vostru!
Cont revolut : RO45BREL0005516366820100
Cont Raiffaisen : RO46 RZBR 0000 0600 1960 7630. Nume Fulop Attila Ioan
Avem nevoie de bani pentru înmormântare!“, a scris pe facebook unul dintre vecinii familiei.

Conform unei informări a poliției, femeia a fost găsită în locul denumit Groapa Sărății.

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la existența unei persoane inconștiente în extravilanul localității Sărata, în zona denumită popular Groapa Sărății. Din primele verificări s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Sărata, semnalată la data de 7 februarie a.c., ca fiind plecată voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.Cadavrul femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului“, a transmis IPJ BN.

Reamintim că femeia era dată dispărută din data de 7 februarie, după ce a plecat de acsă și nu s-a mai întors. Trupul ei se afla în preajma căii ferate, unde, cel mai probabil, i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Conform unor surse apropiate familiei, cauza morții ar fi un infarct.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA