Vremea se va răci și va fi schimbătoare, pe parcursul zilei de luni, 20 februarie. La Bistrița va ploua slab, înspre seară, iar la munte sunt posibile ninsori.

Vremea se va răci si va fi în general schimbătoare în județ iar vântul va avea intensificari sustținute iîn zona montană înaltă, unde rafalele pot depăşi 100 km/h. Intensificări de vânt sunt posibile și în zonele joase, dar pe arii restrânse și la cote mult diminuate. Ca aspect, cerul va fi variabil peste zi, dar se va înnora spre seară, cand local vor cadea precipitatii slabe, ploi in zonele joase, mixte in cele submontane si ninsori viscolite în zonele inalte de munte.
În aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între 2 si 6°C iar cele minime de marți dimineată, in crestere din nou, fată de noaptea precedentă, vor coborî spre 2°C în depresiuni şi spre 5°C la podiş.
La Bistrița, cerul va fi schimbător si aici. In orele serii nebulozitatea va fi în crestere si temporar va ploua slab. Maxima zilei va urca spre 5°C iar minima zilei de marți va scădea spre 3°C“, a transmis MeteoBN.

 

Susțineți asociația Meteo BN, care vă aduce prognoza zinlică, cu acuratețe, prin donații în următoarele conturi deschise la UNICREDIT BANK:
IBAN : RO70BACX0000002424157000 / CONT RON
IBAN : RO43BACX0000002424157001 / CONT EUR

SPUNE-TI PAREREA