Un bărbat de 42 de ani din Budacu de Sus a fost dus în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat pe un șantier din municipiul Bistrița, pe strada Industriei.
Victima a fost găsită de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD în stare de inconștiență.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul. Bărbatul era angajat al unei societăți din zona industrială.

La data de 20 februarie a.c., a fost sesizat prin 112 faptul că o persoană a fost electrocutată.

La fața locului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani, din Budacu de Sus, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce se afla în incinta unui șantier, ar fi fost electrocutat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru a se stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate“, a transmis IPJ BN.

Bărbatul a ajuns la spital cu dureri groaznice și extrem de agitat.

La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița a fost adus astăzi un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budacu de Jos, electrocutat, în stare de conștiență, agitat, cu leziuni și dureri puternice la membrele superioare. Medicii au stabilit că prezintă arsuri de gradul I la nivelul feței și de gradul I și gradul II pe antebrațe și mâini. A fost preluat de medicul chirurg în specialitatea chirurgie plastică și reparatorie și în acest moment este în sala de operație“, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA