Condițiile meteorologice se schimbă în Bistrița-Năsăud, iar vremea va deveni, din nou, mai caldă pentru această perioadă. Precipitații mixte vor apărea în zonele montane, iar în zonele joase va ploua,

Condițiile meteorologice dau semne de schimbare în județul nostru, astazi, cu o nebulozitate în accentuare, pe parcursul zilei. Termic însă, vom intra pe un trend ascendent, vremea devenind caldă pentru această perioadă. Spre seară apar si precipitațiile, mixte în zonele montane dar mai ales ploi în zonele joase de relief, precipitații in intensificare pe parcursul nopții ce va urma.
Temperaturile maxime, în aceste condiții, se vor încadra, în general, între 3°C în depresiuni si 8°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață, in crestere accentuată fată de cele din noaptea precedentă, se vor opri la valori cuprinse, în general, între 1°C şi 4°C.
La Bistrița, cerul se înnorează şi aici iar spre seară si in noaptea care va urma va ploua. Vântul va sufla slab iar maxima zilei va atinge +7°C. Minima zilei de mâine va scădea, însă, spre 2/3°C“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA