Un tânăr de 29 de ani care mergea pe drum înoțit de un cal, a fost grav accidentat de o mașină. Calul a fost, de asemenea, rănit și a necesitat intervenția unui medic veterinar.
La accident au intervenit un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Echipajele de intervenție au găsit un tânăr în vârstă de aproximativ 26 de ani și un cal, accidentați de un autovehicul.
Bărbatul a fost stabilizat și evacuat de către echipajul de prim ajutor SMURD la UPU SMURD Bistrița, cu suspiciune de fractura la nivelul unui membru inferior, conștient, stabil. La locul accidentului a ajuns medicul veterinar din localitatea Sieu Magherus pentru a acorda îngrijiri calului implicat în evenimentul rutier“, a transmis ISU BN.

Poliția cercetează acum împrejurările în care a avut loc accidentul.

Astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un eveniment în trafic produs pe Drumul Județean 172G în Sărățel.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Șirioara a accidentat un tânăr de 26 de ani, din Teaca, care se deplasa în calitate de pieton și însoțea o cabalină.
În urma accidentului atât pietonul cât și calul au suferit leziuni.
Testarea cu aparatul etilotest a șoferului și a pietonului a indicat valori negative în ambele cazuri.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA