29 milioane de lei este valoarea fondurilor din PNRR care au fost accesate de 6 localități din județul Bistrița-Năsăud. Primarii din comunele Galații Bistriței, Ilva Mică, Rebra, Șieu, Șieuț și Tiha Bârgăului au semnat contractele de finanțare.

Primarii din comunele Galații Bistriței, Ilva Mică, Rebra, Șieu, Șieuț și Tiha Bârgăului au semnat contractele de finanțare cu fonduri din PNRR, de care se vor bucura oamenii din cele 6 comunități.
Programele de finanțare au ca obiectiv renovarea, reabilitarea și eficientizarea energetică a școlilor, primăriilor și căminelor culturale!
De asemenea, se urmărește dezvoltarea unui sistem inteligent verde de transport în comuna Rebra.
Le mulțumesc domnilor primari pentru buna colaborare! Susținerea mea pentru dezvoltarea județului nostru este necondiționată“, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.

Investițiile care se vor face sunt reabilitarea energetică a Școlii Gimnaziale din Ilva Mică, transport inteligent în comuna Rebra, reabilitarea Căminului Cultural din localitatea Posmuș, comuna Șieu, renovarea energetică a Școlii Gimanziale din Galații Bistriței, reabilitarea Primăriei din Tiha Bârgăului, reabilitarea construcțiilor administrative și social culturale din Ilva Mică, reabilitarea Căminului Cultural și a Primăriei din Șieuț.

SPUNE-TI PAREREA