Nouă persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma unor percheziții desfășurate de polițiștii din Bistrița-Năsăud, în data de 11 februarie.

Persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat de 34 de ani, din Agrieș și alți doi în vârstă de 33 și 56 de ani, din Perișor. Măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, a fost dispusă în cazul unui tânăr de 26 de ani, din comuna Spermezeu, iar față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, din Spermezeu, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Reamintim că 15 percheziții domiciliare au fost efectuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăud în localitățile Perișor, Negrilești, Reteag, Dobric, Dobricel și Agrieș.

Polițiștii cercetează infracțiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept, favorizarea făptuitorului și distrugerea de probe.

Citește și:

Percheziții în Bistrița-Năsăud, pentru braconaj. Nouă persoane au fost reținute

SPUNE-TI PAREREA