O femeie de 45 de ani din Sărata este căutată de poliție după ce a dispărut de acasă, acum două zile. Femeia a plecat în data de 6 februarie și nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 45 de ani, din Sărata care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 6 februarie a.c., TÂRNOVAN FLORINA, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Femeia are înălțimea de aproximativ 1,60 m, greutatea de aproximativ 50 de kilograme, păr negru, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu roșu și glugă din blană. Asupra ei avea o geantă de culoare gri.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA