Victorie spectaculoasă, miercuri, pentru echipa de handbal CS Gloria Bistrița-Năsăud. Gloria a câștigat trei puncte importante și s-a impus cu 6 goluri (35-19), după ce meciul a rămas în suspans, la pauză, cu un egal (16-16).

Fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au jucat cu ocaziile în prima repriză și doar astfel meciul a rămas în echilibru. Banca valoroasă, inspirația antrenorului bistrițean și încrederea pe care a căpătat-o în ultima vreme Bianca Bazaliu au contribuit decisiv la rezultatul din repriza a doua.

Bianca a torpilat poarta gazdelor din toate pozițiile, a rupt echilibrul și și-a trecut în palmares unul dintre cele mai bune meciuri ale ei în echipamentul Gloriei.
Cu această victorie, Bistrița își consolidează poziția pe podium și arată o formă cum n-a mai avut niciodată“, scrie sportulbistritean.ro.

Ce Glorie, ce Victorie!
Echipa noastră s-a impus în fața SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 29-35. (16-16).
Au înscris pentru CS Gloria 2018 BN:
Bianca Bazaliu – 11, Nina Zulic – 5, Cristina Laslo – 5, Sonia Seraficeanu – 3, Florina Chintoan – 3, Tamires Morena De Araujo Frossard – 2, Deborah Kpodar – 2, Nicoleta Dincă – 2, Zeljka Nikolic – 1 , Paula Posavec – 1.
Felicitări, fetelor! Vă așteptăm cu drag acasă!
Hai Gloria!“, transmite conducerea echipei.

CS Gloria urmează să joace un un nou meci acasă, la Sala Polivalentă, cu SCM Craiova. Biletele pentru meciul de duminică, ora 17.00, s-au epuizta în prima oră după ce au fost puse în vânzare.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA