Un bărbat de 69 de ani din Sărata a fost agresat și jefuit, în toiul nopții, de către doi tineri din aceeași localitate. Acesta a reușit să sune la 112, iar hoții au fost prinși la scurt timp.

 

În noaptea de 7/8 februarie a.c., un bărbat, de 69 de ani, din Sărata, a sesizat, prin 112, faptul că două persoane au pătruns în locuința lui, l-au agresat și i-au sustras suma de 2.600 de lei.

În scurt timp, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un tânăr, de 20 de ani și un minor, ambii din Sărata, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița, pentru audieri.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar în urma investigațiilor efectuate, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată“, a transmis IPJ BN într-u comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA