Un sistem de pontaj electronic a fost montat în Primăria Bistrița, pentru a monitoriza angajații. Sistemul este o propunere a USR, care a fost adoptată de către municipalitate pentru a ține evidența personalului la locul de muncă.

Propunerea USR pentru sistemul de pontaj electronic a fost implementată la Primăria
Bistrița. Consilierii Locali USR Bistrița au înaintat primarului municipiului Bistrița încă încă din anul 2020 propunerea pentru acest sistem, iar de atunci au insistat ca acesta să fie implementat.
Anul trecut au fost în sfârșit alocate în Bugetul Municipiului Bistrița sumele necesare pentru implementarea unui asemenea sistem de monitorizare a intrărilor și ieșirilor angajaților din primărie și iată că începând de anul acesta, terminalii de pontaj electronic au fost deja instalați în cadrul clădirii principale ale Primăriei Bistrița, urmând a fi extinsă implementarea și în celelalte clădiri.
Asemenea sisteme de pontaj au fost deja folosite de către firmele private cu mulți angajați dar și de către administrațiile publice din statele europene și s-au dovedit a fi extrem de eficiente în monitorizarea prezenței personalului la locul de muncă.
De la început am militat pentru transparență și digitalizare. Considerăm că acest sistem este un pas în față pentru instituția Primăriei Bistrița în ceea ce privește transparența și controlul activității angajaților cât și digitalizarea și eficientizarea activității desfășurate în cadrul Primăriei Bistrița“, se arată într-un comunicat de presă al USR.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA