Franck Alex Need Noma Blaise Yameogo, un jucător în vârstă de 29 de ani din Burkina Faso, a semnat cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipa de fotbal.

Mijlocașul stânga în vârstă de 29 de ani a jucat în România în prima ligă pentru Chindia Târgoviște și în Liga a 2-a pentru CSC Selimbar. Își dorește să contribuie la jocul bun al Gloriei 2018 dar și la promovarea echipei în Liga a 2-a“, a precizat conducerea clubului, care i-a urat bun venit noului membru al echipei.

Blaise Yaméogo: „Sunt încântat să joc pentru Gloria, o echipă cunoscută și cu palmares bogat în fotbalul românesc.
Fostul meu antrenor Viorel Moldovan care îmi este ca un tată, mă sfătuiește foarte mult și mi-a vorbit frumos despre echipa din Bistrița, staff, condițiile de aici iar viziunea de joc, personalitatea și ambițiile antrenorului Adrian Falub au contat mult în alegerea mea. Proiectul de la Bistrița, dorința de promovare a echipei și de a juca fotbal la cel mai înalt nivel constituie o provocare pentru mine. Fotbaliștii au nevoie de astfel de provocări pentru a evolua în plan sportiv iar eu sunt încântat să pot face acest lucru. Am venit cu inima deschisă și vă asigur că voi da totul pe teren pentru a-mi ajuta echipa în vederea îndeplinirii obiectivului de promovare în Liga a 2-a. Sper ca Dumnezeu să fie cu noi și în partea a doua a campionatului. Mulțumesc pentru încredere și abia aștept întâlnirea cu suporterii.”

SPUNE-TI PAREREA