Un incendiu a izbucnit astăzi la Archiud, în comuna Teaca, la un imobil dintr-o gospodărie. Prima intervenție a fost efectuată de SVSU Teaca cu două echipaje de pompieri voluntari cu autospeciale de stingere, precum și un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere din cadrul Detașamentului Bistrița.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite de către echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru o femeie de aproximativ 86 de ani, care a fost scoasă din casă fără viață. Victima nu prezenta arsuri în urma incendiului.

În urma incendiului au fost afectate aproximativ jumătate din acoperișul imobilului în care a fost găsită femeia, precum și o parte din tavanul încăperii respective.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

„Astăzi, 30 ianuarie, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Archiud, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă.Din primele date, la anexa unui imobil din localitate ar fi izbucnit un incendiu. De asemenea, o femeie, în vârstă de 86 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență, fiind ulterior declarat decesul acesteia. Polițiștii vor dispuse necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cercetările sub continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA