Copiii pasionați de muzică și creație pot să urmeze, începând cu luna februarie, un curs interesant de creație de instrumente muzicale din materiale reciclate. De acest atelier, care va avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, se ocupă Codruța Cojoc, care a terminat Muzicologie la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca și masterul în Management Educațional la UBB Cluj-Napoca.

Din 2010 susține atelierul de creație de instrumente muzicale din materiale reciclate în diverse contexte: Afterschool Waldorf Cluj, Lumea Spiridușilor Bistrița, Școala altfel la Bistrița și în școli rurale din județul Cluj, tabăra de vară de la Telciu. A construit o instalație sonoră cu și pentru copiii din cartierul Mănăștur, Cluj.
Codruței îi place energia care se creează la atelierele ei, își propune întotdeauna să creeze un spațiu relaxat și distractiv unde fiecare copil să se simtă valorizat și să se poată exprima cu bucurie. Ea este pasionată de dans, se simte ca acasă în pădure și are un spirit puternic de călător.
Înscrierile se fac la numărul 0747/820.963 (Codruța Cojoc)
Atelierul este gratuit, număr de locuri 10.
Program: în fiecare vineri între orele 16:00-18:00

În cadrul atelierului, se îmbină armonios educația creativă cu cea ecologică, într-un cadru de atelier, exclusiv practic. Se pune accent pe abordarea muzicală intuitivă, potrivită vârstei copiilor, construind instrumente muzicale simple, ușor de abordat. Astfel, copiii își dezvoltă abilitățile motrice, prin activități de lucru manual. De asemenea, este un efort de conștientizare a impactului pe care omul îl are asupra mediului.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA