Vreme închisă, astăzi, în Bistrița-Năsăud, cu ninsori slabe pe timpul zilei și moderate la noapte când se va depune un strat de zăpadaă.

Vremea va fi în general închisă, astăzi, în județ, iar vântul se va intensifica începând din orele serii. Pe parcursul zilei sunt condiții de ninsoare slabă, cu caracter local dar la noapte, aria ninsorilor se va extinde, treptat, in tot judetul devenind moderate în nordul si vestul acestuia. Se va de pune strat de zăpadă, local consistent în zonele de deal si de munte.
În aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între -2 si +1°C iar cele minime de mâine dimineată, în scădere, vor coborî spre -5°C în depresiuni şi spre -2°C la podiş.
La Bistrița, vremea va fi in general inchisă si aici, va ninge slab, temporar pe timpul zilei dar moderat la noapte când se va depune strat de zăpadă. Maxima zilei va urca spre 0°C iar minima zilei de mâine va scădea spre -3°C“, a transmis MeteoBN.

Citește și:

Cine este bistrițeanul care vă spune zilnic cum va fi vremea în Bistrița-Năsăud. Puteți sprijini proiectul MeteoBN prin donații și sponsorizări

SPUNE-TI PAREREA