Echipa din Liga Florilor MOL, CS Gloria Bistrița-Năsăud, pregătește partida de duminică cu HC Zalău. Reamintim că meciul se joacă de la ora 12.30 în sala Complexului Sportiv Polivalent Unirea, urmând să fie transmis în direct de ProArena.

La acest meci, patru urne de donații vor fi amplasate pentru a venit în sprijinul lui Patrick, fiul handbalistei Valeria Motogna, care suferă de leucemie. Donații se pot face și în conturile RO92BTRLRONCRT0353543601 sau RO42BTRLEURCRT0353543601 – ambele deschise pe numele soțului handbalistei, Puscas Motogna Vasile Gabriel.

În meciul de duminică luptăm pentru Glorie, dar și pentru viața lui Patrick, să câștige lupta cu leucemia.
Știm ce înseamnă bucuria victoriei și vrem ca micuțul Patrick să o aibă și el, alături de mama sa, handbalista Valeria Motogna de la Zalău.
Cuvintele-s de prisos, căci e vorba de o boală nemiloasă, o leucemie care aduce multă durere.
Așadar, noi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, dedicăm meciul de duminică acestui caz.
Hai și tu alături de noi!
Amplasăm patru urne pentru donații, pe care o să le găsești la fiecare intrare în Sala Polivalentă, ca Patrick să aibă posibilitatea să facă intervenția medicală care-i poate salva viața.
Sau cumpără-ți ce-ți place de la FanShop-ul de la Sala Polivalentă și toate încasările merg către icuțul Patrick. Oamenii cu sufletul mare nu fac gesturile frumoase doar de sărbători, ci oricând simt că gestul lor poate să aducă bucurie“, a trasmis conducerea clubului Gloria.

SPUNE-TI PAREREA