Un nou accident rutier grav a avut loc astăzi în Bistrița-Năsăud, unde au colizionat două mașini.

La caz au fost direcționate la caz două echipaje de pompieri, dintre care unul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Victima a fost găsită inconștientă, în stop cardiorespirator, se aplică protocolul de resuscitare.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei victime, neîncarcerate, în afara autoturismelor implicate în accident.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani era inconștient, în stop cardiorespirator, cu protocolul de resuscitare început de către un pompier voluntar din cadrul SVSU Livezile.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale alocate la locul solicitării, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.

Echipajele medicale au acordat asistență medicală la locul solicitării unui minor în vârstă de 17 ani și mamei acestuia, în vârstă de 39 de ani. După acordarea primului ajutor, aceștia au fost evacuați de către echipajul de prim ajutor la UPU SMURD Bistrița, pentru investigații medicale suplimentare. Nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol.

Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, respectiv sablarea carosabilului în vederea reluării circulației rutiere în condiții normale“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA