Echipa de handbal feminin CS Gloria Bistrița-Năsăud întâlnește duminică HC Zalău, într-un meci care contează pentru etapa a 14-a a Ligii Florilor MOL.Înaintea acestei partide, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud ocupă locul 3 în clasament cu 31 de puncte – la egalitate cu a doua clasată – CS Rapid București, în timp ce oaspeții sunt pe 12 cu 10 puncte.
Partida programată duminică de la ora 12.30 în sala Complexului Sportiv Polivalent Unirea va fi transmisă în direct de ProArena. Ea beneficiază și de noul livescores – disponibil pe pagina: www.frhlive.com.

„Vă rugăm să vă achizitionați din timp biletele pentru aceasta partidă, ele fiind disponibile atât online cât și în format fizic la sediul clubului; să utilizați pentru transport pe cât posibil mijloacele de transport în comun pentru fluidizarea circulației și să pastrați curățenia în noua noastră sală, atât pe timpul desfășurării meciului cât mai ales după încheierea acestuia.
Este extrem de important să avem o conduită fair play și elegantă atât în susținerea echipei noastre cât și a păstrării curățeniei în sală!
Veniți să strigăm împreună ”Hai Gloria!” și să purtăm echipa spre o nouă victorie!“, a transmis conducerea clubului.

SPUNE-TI PAREREA