Primul ajutor acordat la timp unui copil care este într-o situație critică face diferența între viață și moarte. De aceea, cât mai mulți părinți ar trebui să știe tehnicile esențiale de prim ajutor. Părinții bistrițeni vor putea urma un astfel de curs, în mod gratuit, la UPU SMURD – Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

„Pentru că viața are prioritate, mai ales pentru cei mici, UPU-SMURD – Spitalul Județean de Urgență Bistrița, vă invită să învățați cum să acționați în situații critice în cadrul CURSURILOR DE PRIM AJUTOR PEDIATRIC oferite GRATUIT părinților.

Cursul de prim ajutor pediatric îți oferă în 4 ore informațiile și tehnicile necesare, astfel încât să fii pregătit să salvezi viețile micuților noștri, precum: suportul vital de bază, dezobstrucția de căi aeriene, traumatisme, plăgi sângerânde, arsuri și alte noțiuni ce fac diferența.

Învață de la medicii și asistenții cu experiență în patologia pediatrică din cadrul UPU-SMURD Bistrița să acorzi primul ajutor de bază în situații de urgență!“, a transmis conducerea spitalului.

Primul curs va avea loc în data de 31.01.2023, începând cu ora 16:00 la sediul SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BISTRIȚA, clădirea UPU-SMURD din strada Bulevardul General Grigore Bălan, nr. 43, etaj 1.

Pentru o bună desfășurare a cursului de prim ajutor pediatric, numărul participanților este limitat la 20 persoane/grupă, iar grupele se alcătuiesc în ordinea înscrierilor.

Pentru detalii și înscrieri, trebuie să vă adresați Secretariatului UPU-SMURD Bistrița la numărul de telefon 0726.137.227, de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 15:00.
„ Mâinile tale pot salva vieți! Înscrie-te acum la Cursul de Prim Ajutor Pediatric să înveți cum să reacționezi, să previi sau să tratezi cu calm și cu atenție orice eveniment neprevăzut din viața micuțului tău!“, a mai transmis managerul Spitalului, Gabriel Lazany.

SPUNE-TI PAREREA