Jucătoarele de tenis de masă din cadrul CS Gloria Bistrița-Năsăud, Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan, se opresc în turul doi la WTT Feeder în Doha, Qatar! Tania s-a impus în primul meci al zilei cu 3-0 în fața sportivei Masrwa Alhodaby din Egipt însă a pierdut ulterior cu 3-1 în fața chinezoaicei Chen Yi. Un traseu similar a avut și Ioana, care a câștigat cu 3-1 meciul cu Maryam Ali din Qatar, fiind mai apoi învinsă cu 3-0 de Fan Siqi – China. În competiția de dublu, sportivele noastre au fost învinse în optimile de finală cu 3-2 de perechea din Hong Kong formată din Wong Hoi Tung – Kong Tsz Lam.

Mihaela Șteff, antrenor: „În ambele partide sportivele noastre au jucat bine, chiar dacă au pierdut. Tania este la începutul senioratului iar Ioana este încă junioară. Avem speranțe că în viitor vor apărea și rezultate mai bune. Deocamdată acumulăm experiență.

Ioana Sîngeorzan și Mihai Nagy vor concura în perioada 27-30 ianuarie la WTT Youth Contender Doha și între 1-5 februarie la WTT Star Contender Tunis, două competiții importante de juniori.

SPUNE-TI PAREREA