Doi bistrițeni au fost acuzați de furt și predați Poliției Feroviare după ce jandarmii bistrițeni i-au surprins cu un cărucior de cumpărături încărcat cu traverse de cale ferată. Traversele era vizibil degradate, dar acest lucru nu i-am împiedicat pe comunicatorii Inspectoratului de Jandarmi să trateze subiectul ca pe o serioasă capturare de hoți. În realitate, bucățile de lemn era aruncate, la grămadă, într-o zonă a căii ferate, alături de mormane de gunoaie. Cel mai probabil, cei care au luat traversele nu au știu că nu au voie să le mute de acolo, ele fiind, totuși, în proprietatea CFR. Grămada de traverse arucnate de-a valma a fost descoperită de un bistrițean care a postat fotografii pe facebook.

„Linia de cale ferată din zona gării , de unde “au furat” necăjiții aia de ieri traverse de tren… Domnilor jandarmi cred ca nu ați dat amenda cui trebuie !!!“, a scris bistrițeanul.

Citește și:

BISTRIȚA. Doi bistrițeni, acuzați de furt după ce au cărat traverse de tren cu un cărucior de cumpărături

 

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte fai si curat in ocolul CFR Bistrita.
    Ce mai, e ca in occident.
    Politia Locala, Primaria, Garda de Mediu nu vede nu aude.
    Niste necajiti CORUPTI pana in maduva oaselor care au devalizat Romania si-au permis sa scormoneasca printre lemnele ude si putrede ca sa isi procure ceva de incalzit odata ce criza energetica s-a generalizat.
    Daca ne uitam cu atentie diferenta o face caruciorul probabil luat din spate de la BILA un transport ieftin si convenabil insa ghinionul a fost pe masura.

SPUNE-TI PAREREA