CS Gloria Bistrița-Năsăud a obținut duminică o victorie categorică cu Măgura Cisnădie. Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca termină turul de campionat pe locul al treilea în clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu Rapid București, ocupanta poziției secunde. Bistrițencele au șanse reale la cupele europene, deși campionatul e abia la jumătate, în timp ce CSM București pare greu de oprit din drumul spre titlu, în acest sezon.


Gloria a obținut astăzi o nouă victorie, pe teren propriu, cu sala plină, cu Măgura Cisnădie. Jucătoarele Bistriței nu au prea avut emoții în fața unor adversare mai slab cotate, dar partida a fost echilibrată în prima parte (18-16). În repriza secundă, CS Gloria Bistrița-Năsăud s-a desprins pe tabelă, reușind să se impună cu scorul de 36-29.

Au marcat pentru Gloria 2018: Nina Zulic – 8 goluri, Cristina Laslo – 6, Laura Pristăvița – 4, Florina Chintoan – 4, Bianca Bazaliu – 4, Sonia Seraficeanu – 3, Paula Posavec – 2, Zeljka Nikolic – 2, Tamires Morena De Araujo – 1, Noemi Mezei – 1, Deoborah Kpodar – 1

Intervenții: Yuliya Dumanska – 8/32 – 25%, Renata Lais de Arruda 3/8 – 38

foto: CS Gloria/Mihai Pintea

SPUNE-TI PAREREA