Doi bistrițeni, un bărbat și o femeie, au fost surprinși de jandarmi în timp ce cărau câteva bucăți de traverse de cale ferată, vizibil degradate, cu un cărucior de cumpărături. Aceștia se aflau în preajma trecerii de cale ferată de la intersecția străzilor Cuza-Vodă și Eroilor.

În această după-amiază, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au depistat în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată situată la intersecția străzilor Cuza-Vodă și Eroilor, din municipiul Bistrița, un bărbat și o femeie care transportau cu un cărucior mai multe bucăți de traverse de cale ferată, din lemn.
Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor două persoane actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Documentele și cele două persoane au fost predate Poliției TF Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor“, se arată într-o comunicare a jandarmeriei.

2 COMENTARII

  1. Pun pariu că oamenii aceia erau niște amărâți care nu au cu ce să facă focul, iar poliția nu are ceva mai bun de făcut decât să alerge după cai verzi pe pereți. Mai bine ar căuta dealerii de droguri, drogații de la volan și cei care umblă prin școli și vând droguri .Penibil.

SPUNE-TI PAREREA