Aproape 100 de fetițe s-au alăturat Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru a învăța handbal alături de antrenorii Centrului de copii și juniori, în urma unei preselecții. Ele vor fi antrenate de Claudiu Evi, Mihaela Evi, Denisa Dorhoi Giurgiuca, Bianca Denisa Gaga și Maria Țanc.

Cu pași mici spre visuri mari…
Există două moșteniri de durată pe care le putem oferi copiilor noștri: rădăcini și aripi! Cu acest crez am pornit la drum în urmă cu trei ani când am constituit în județ grupele de handbal și am organizat mai apoi primul turneu „Gloria Junior”.
Același crez îl avem și astăzi când începem un nou proiect alături de fetițele din municipiul Bistrița. Ne bucurăm din suflet că au venit la întâlnirea cu noi aproape 100 de fetițe dornice să se joace și să performeze în timp, alături de Gloria 2018!
Mulțumim dragele noastre pentru toată energia, bucuria și emoția pe care ne-ați creat-o!
Dragi părinți, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o astăzi, încredințându-ne fetițele dumneavoastră!
Vă asigurăm că antrenorii noștri Claudiu Evi, Mihaela Evi, Denisa Dorhoi Giurgiuca, Bianca Denisa Gaga și Maria Țanc alături de preparatorul fizic Lucian Andreies vor veghea ca fetițele dumneavoastra și de astăzi …și ale noastre vor crește frumos, sănătos și se vor așeza cu încredere pe drumul spre performanță!“, au transmis reprezentanții clubului.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA