Trei tineri care au sechestrat, în 2021, un alt tânăr din Chiraleș, și-au primit sentința și au fost duși la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa.

Cei trei sunt pedepsiți pentru tâlhărie și lipsire de libertate după ce l-au tâlhărit și sechestrat pe bărbatul din Chiraleș, timp de aproximativ cinci ore, într-un autoturism. De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost ridicate arme, bani și droguri.

Incidentul a avut loc în data de 18 iunie 2021, iar în cursul zilei de 7 iulie, poliția a descins la domiciliile acestora, pentru pecheziții. În urma perchezițiilor, au găsit un pistol de tip airsoft, cu muniție neletală, mai multe plicuri cu substanțe pulbere și vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop, un cântar electronic și un grinder. De asemenea, au mai fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o tonfă, o sabie și 160 de euro.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, la data de 18 iunie a.c., cei trei tineri, care aveau atunci vârste suprinse între 19-25 de ani, au agresat fizic, după care l-au sechestrat într-un autoturism, pentru aproximativ 5 ore, pe un tânăr de 23 de ani, din Chiraleș, de la care au furat 2000 de lei.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, toate emise în aceeași zi, de către Judecătoria Bistrița, pentru făptași.

Astfel, un tânăr, de 20 de ani, din Arcalia, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Un altul, în vârstă de 22 de ani, din Chiraleș, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

Totodată, un alt tânăr, de 26 de ani, din Lechința, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată“, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. Poi de aia golanii nu se potolesc, ptr ca procedura procesual-penala din tzara asta, lungeste cercetarile si procesele, de lumea efectiv uita de evenimentele care s-au produs si inchisoarea nu-si mai face efect. Multi huligani, pana sunt arestati, mai comit inca o gramada de alte fapte … Pentru infractiuni cu intentie , ar trebui ca Instantele sa se poata pronuntza in maxim 2-3 luni de zile si toti hotzii, taharii, criminalii, mafiotzii si altii asemenea, imediat sa fie retinuti si bagati la bulau , altfel degeaba mai au loc toate astea , care dureaza ani de zile … timp in care astia mor… sau fug din tzara … Fiind lasati in libertate, nici un efect nu mai are caracterul coercitiv si educativ asupra lor .

SPUNE-TI PAREREA