După mai multe tragedii care s-au ținut lanț pe șoselele din Bistrița-Năsăud, un eveniment rutier petrecut în această dimineață la Strâmba a avut un final fericit. O șoferiță și cei doi copii ai săi au scăpat ca prin minune după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț adânc din beton.

Accidentul a fost anunțat inițial ca un eveniment rutier grav, cu o persoană încarcerată, fiind solicitat inclusiv elicopterul SMURD. Ulterior, după ce primele echipaje au ajuns la fața locului, elicopterul SMURD a fost întors din drum.

Echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD au preluat de la locul solicitării doi copii în vârstă de 1 an și 4 luni, respectiv 5 ani, din fericire, fără mărci traumatice vizibile și pe mama acestora care a suferit un traumatism cranian. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare. Din fercire, au fost externați în aceeași zi.

Femeia în vârstă de 25 de ani, care a fost adusă împreună cu cei doi copii (1 an și 4 luni, respectiv 5 ani) la UPU Bistrița în urma accidentului rutier din localitatea Strâmba (BN), a suferit un politraumatism, fiind în stare stabilă, conștientă și cooperantă.
A fost evaluată clinic și paraclinic, a refuzat internarea și a fost externată pe propria răspundere.
Fiind în afara pericolului, copiii au fost preluați azi, mai devreme, de un membru al familiei“, se arată întro informare a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

SPUNE-TI PAREREA