Mica Oprea, prefectul județului Bistrița-Năsăud, și-a anunțat vineri demisia în urma unui scandal mediatic. Mica Oprea este acuzată de mai mulți angajați ai instituției că are un comportament neadecvat, că își jignește angajații și li se adresează într-o manieră care îi face să se simtă infonfortabil. Până acum, cel puțin 14 angajați au plecat din instituție de la instalarea ei ca prefect fiind nemulțumiți de relația șef-angajat.
„ Astăzi, 13 ianuarie 2022, am luat decizia de a solicita eliberarea din funcția de Prefect al Județului Bistrița-Năsăud începând cu data de 1 Februarie.

În întreaga mea carieră profesională am avut ca prioritate cetățeanul și interesul lui.

Cred în reformă, în modernizarea sistemului public, în responsabilitate și implicare totală din partea fiecărui angajat în sistemul public față de cetățenii care contribuie la bugetul de stat.

Munca la stat, făcută cu responsabilitate, înseamnă corectitudine și implicare 100%. Cine nu are aceste calități și pune interesul personal deasupra celui colectiv, nu se poate afla în slujba oamenilor cu adevărat.

Mulțumesc pentru colaborarea instituțională tuturor celor cu care am muncit în această perioadă și în primul rând, cetățenilor județului Bistrița-Năsăud.

Dumnezeu să ne ajute fiecăruia așa cum gândim și facem!“, a transmis Mica Oprea.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, dar ar trebui facute cercetari si sub aspect penal, pentru infractiunile de ” abuz in serviciu, sau hartzuirea ” salariatilor …

SPUNE-TI PAREREA