Alexandra Străjeriu și Robert Cehren, studenții care au murit duminică într-un accident rutier petrecut în comuna Telciu din Bistrița-Năsăud, vor fi conduși astăzi pe ultimul drum.

Alexandra, studentă în anul III la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Trupul tinerei de 21 de ani va fi înhumat în Pojorâta, satul ei natal (județul Suceava).

Familiile celor doi, dar și colegii, prietenii și apropiații lor sunt încă șocați de plecarea lor, prea devreme, din această lue.

„Bunătatea,respectul și finețea voastră au fost prea mult pentru ura,invidia și lăcomia din generația noastră! Drum lin spre cer, suflete curate“, este un mesaj transmis de o persoană care i-a cunoscut pe Alexandra și Robert.

Un om cu foarte mult bun simț, respectuos, extrem de prietenos, fiind una dintre cele mai pozitive persoane pe care le cunosc, hotărât și mereu pregătit să te ajute indiferent de ora la care îi cereai asta.
Prea multe planuri pe care le aveai nu vor mai putea fi îndeplinite de acum..
Prea puțini oameni în ziua de azi, sunt așa de conștiincioși și cu gândul la viitor, așa cum ai fost tu. Cuvintele nu sunt îndeajuns să exprime caracterului pe care l-ai avut.
Amândoi am avut ce învăța unul de la celălalt. Majoritatea momentelor fericite din viața mea au fost trăite alături de tine și de gașca noastră. Pot să zic cu sinceritate că ai fost mult mai mult decât un simplu bun prieten, pentru mine ai fost un frate. Sunt atât de mândru de cum te-ai dezvoltat, la ce ai ajuns să realizezi chiar și în această mult prea scurtă perioadă trăită.
Golul pe care l-ai lăsat Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior în urmă nu va putea fi umplut de altcineva, sunt sigur că nu ai vrea să suferim după tine și de asta îmi voi aduce aminte de tine cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ochii îmi vor fi plini de lacrimi..
Vreau să știi că oriunde te-ai afla acum, vei trăi veșnic prin amintirile noastre, nu vei putea fi uitat vreodată și nici nu-mi doresc asta. Pentru mine nu te-ai dus cu totul, ci doar te-ai transformat și orice realizare voi ajunge să ating va fi sărbătorită cu gândul la tine.
Rest in peace, my brother!“, este un mesaj transmis pentru Robert.

Cehren Robert, cel care se afla la volanul mașinii, va fi înmormântat și el astăzi, în satul natal, Fundu Moldovei. Reamintim că în același accident a murit și unchiul lui Robert, care avea 40 de ani și urma să ajungă la aeroportul din Cluj pentru a pleca în Italia. Un alt student care se afla în mașină este în continuare internat în stare gravă la Spitalul Judeețan de Urgență Bistrița.

Cei trei studenți se întorceau din vacanța de iarnă, urmând să reînceapă cursurile la facultate în Cluj-Napoca.

SPUNE-TI PAREREA