Sute de copii și pensionari s-au relaxat la Centrul Recreativ Legacy, de la deschidere până în prezent. Luni, 9 ianuarie, Consiliul Local al orașului Beclean a aprobat o nouă categorie de beneficiari care se vor bucura de spațiile de relaxare de la acest centru. Este vorba de 161 de persoane – persoane cu handicap grav + însoțitorii acestora.

Luni, 9 Ianuarie 2023, Consiliul Local al orașului Beclean a aprobat o nouă categorie socială de beneficiari cu titlu gratuit- asistenți personali și persoane cu handicap grav din orașul Beclean în număr de 161 – la Centrul Recreativ Legacy Suntem bucuroși că încă de la deschidere sute de pensionari și copii au beneficiat de facilitățile acestui Centru“, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Centrul Recreativ Legacy din Beclean a fost deschis publicului în data de 1 decembrie 2022. Mai multe categorii sociale au acces gratuit la serviciile centrului. Pentru alte persoane, tarifele sunt următoarele:
60 lei/ zi (adulți)
30 lei. zi (copii până la 14 ani)
400 lei/ lună (abonament)

Centrul Recreativ Legacy oferă zone de relaxare ambientală, bazine de înot, sală pentru recuperare fizică, săli pentru yoga, sală de bowling, sală de fitness, sală de gimnastică cu terasă în aer liber, ateliere creative, spațiu expozițional, spații verzi exterioare (6.800 mp), locuri de joacă pentru copii etc.

Citește și:

Cum arată Centrul Recreativ Legacy din Beclean, cel mai tare „wellness“ din regiune! Va fi inaugurat în 17 noiembrie, în prezența ministrului Proiectelor Europene (VIDEO)

Pistă de bowling la Centrul Recreativ Legacy din Beclean. Este omologată pentru competiții oficiale (VIDEO)

 

SPUNE-TI PAREREA