Foto cu caracter ilustrativ

În perioada minivacanței 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, polițiștii au cdesfășurat acțiuni pe raza întregului județ pentru asigurarea fluenței traficului rutier cât și cu scopul depistării șoferilor care prin nerespectarea regulilor și normelor de circulație pot pune în pericol siguranța celorlalți.

O atenție deosebită a fost acordată depistării celor care conduc sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive cât și a șoferilor care nu respectă limita legală de viteză.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate, au fost efectuate verificări în trafic, fiind oprite pentru control peste 150 de autovehicule și legitimate peste 170 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 30.000 de lei iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a 23 de permise de conducere și a unui număr de 5 certificate de înmatriculare.

Pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau altor substanțe interzise, polițiștii au efectuat aproape 140 de testări cu aparatul etilotest și drugtest.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA