Două ordine de protecție au fost emise de polițiști în preajma Anului Nou, în Bistrița-Năsăud.

La data de 30 decembrie 2022, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din Feleac, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic și amenințată de fiul său, un tânăr de 21 de ani.

Din primele verificări polițiștii au constatat faptul că în timp ce femeia de 44 de ani, se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, fiul acesteia, un tânăr de 21 de ani, ar fi agresat-o fizic iar ulterior ar fi amenințat-o, provocându-i astfel o stare de temere.

În consecință, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, fiind totodată întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de violență în familie și amenințare.

De asemenea, în data de 1 ianuarie , polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal în familie în Prundu Bârgăului. Un bărbat de 51 de ani, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic soția de 43 de ani cât și părinții de 72 și 67 de ani.

În urma intervenției polițiștilor a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 51 de ani, fiind totodată întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de violență în familie și lovirea sau alte violențe.

SPUNE-TI PAREREA