Vreme închisă marți, în Bisrița-Năsăud. Va ploua pe arii extinse, iar la noapte precipitațiile se pot tarnsforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea va rămâne în general închisă, astăzi, în județ, iar vântul va deveni activ în orele după-amiezei. Temporar, va ploua pe arii extinse iar la deal si la munte cantitățile de precipitații pot fi insemnate. La noapte, pe fondul avansului unei mase de aer mai rece, dinspre nord-vestul județului, ploile se vor transforma in lapovită si ninsoare la munte, urmând ca pana dimineata, precipitatii slabe mixte, vor fi posibile si in zonele submontane.
În aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între 5 si 10°C iar cele minime de mâine dimineată, în scadere accentuată, vor deveni negative si vor avea valori cuprinse intre -5°C in depresiuni si -2°C, la podis.
La Bistrița, vremea va fi in general inchisă si aici, va ploua temporar iar vantul va deveni moderat. Maxima zilei va urca spre 8/9°C iar minima zilei de mâine, în scădere abruptă, va coborî spre -3°C.
Zi cu spor, tuturor“, a transmis MeteoBN.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA