Sărbătorile din acest an sunt pline de tritețe pentru o familie din comuna Telciu care trece printr-o mare tragedie. Fiul Iulian Simion, un tânăr energic, pasionat de artă și natură, și-a găsit sfârșitul într-un lac din Elveția.


Acum familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul în țară. Prietenii lui Iulian au cerut ajutor pe facebook, distribuind conturile bancare în care se pot face donații.

Oameni și prieteni dragi, scriu această postare pentru ca vreau să vă cer ajutorul!

Prietenul nostru drag Iulian Simion a decedat în urmă cu câteva zile în urma unui incident tragic…

A lăsat un gol imens în sufletul nostru și al familiei. Era un om minunat, un om cum rar întâlnești, un iubitor de natură, un iubitor de extrem iar cei care îl cunosc, știu foarte bine despre ce vorbesc. Incidentul a avut loc în Elveția și din păcate costurile pentru repatriere sunt destul de mari.

Haideți sa ne unim forțele și sa donam fiecare cât putem, astfel încât sa îl putem aduce acasă și sa ii facem o înmormântare cum se cuvine.

Vă rog din suflet!
Iar dacă nu puteți, măcar sa dați un share. O sa las mai jos conturile bancare ale părinților lui”, este mesajul distribuit de unul dintre prietenii lui Iulian.

CEC BANK
Simion Dorina-Viorica
RON RO03CECEBN2808RON0313436

EUR RO30CECEBN28B2EUR0313437

Revolut
Ghinut Simion
0762450194
IBAN LT64 3250 0043 8720 9492

SPUNE-TI PAREREA