Două femei au ajuns la spital în urma unui accident petrecut astăzi în localitatea Cristeștii Ciceului. Pompierii militari le-au acordat primul ajutor celor două victime care au fost găsite neîncarcerate, cu leziuni în urma accidentului.
„Cele două femei în vârstă de 51 de ani, respectiv 61 de ani au fost evacuate la spital pentru investigații medicale amănunțite“, se arată într-o informare a ISU BN. În accident a fost implicată și o autoutilitară condusă de un tânăr care a intrat în coliziune cu mașina în care se aflau cele două femei.

„Astăzi, 19 decembrie, polițiștii rutieri din Beclean au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Național 17, în Cristeștii Ciceului.

Conform primelor verificări efectuate, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 26 de ani, din Orheiu Bistriței, pe direcția Beclean-Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de o femeie, de 60 de ani, din Cristeștii Ciceului.

În urma accidentului, conducătoarea auto și o pasageră din autoturismul condus de acesta au fost rănite și transportate la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Compartimentului Rutier Beclean“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA