Reprezentanții PMP a votat împotriva majorării salariilor angajaților din administrația publică județeană și ai institutțiilor subordonate. Liderul PMP BN, Ionuț Simionca, consideră că majorarea salariilro este discreționară și oferă privilegii nemeritate anumitor categorii de persoane.

Votul PMP de astăzi din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud nu a fost împotriva majorării salariilor angajaților, ci împotriva creșterii salariilor în mod discreționar, pe bază de preferințe politice, fără nicio doză de respect față de oamenii care într-adevăr muncesc și care merită.
Nu vreau să îi întreb pe pensionarii bistrițeni ce pensie au, dar știu că nu au o viață ușoară. Și mai știu că mărirea de 12,5% a pensiilor promisă pentru anul viitor nu acoperă scumpirile din ultima perioadă.
Vreau însă să vă întreb pe toți: vi se pare corectă decizia de astăzi a PSD și PNL din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud – de mărire a salariilor angajaților administrației publice județene și ai instituțiilor subordonate cu procente cuprinse între 15% și 40%?
De exemplu: salariile directorilor executivi ai Consiliului Judeţean vor creşte cu 2.100 de lei, ajungând la 12.810 lei.
PMP a votat împotrivă. Voi cum ați fi votat?“, a transmis Ionuț Simionca.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA