Liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan, este de părere că bugetul României pe 2023 este croit pentru a proteja nivelul de trai al populației și pentru a sprijini puternic educația și sănătatea.

Împreună cu specialiști în economie și bazându-ne pe experiența guvernărilor anterioare, #PSD a croit un buget național pentru anul 2023, în care economia să meargă spre bine, să se facă investiții și oamenii să aibă siguranța locului de muncă.
Acesta a fost gândit să fie unul al echilibrului, prin care protejăm nivelul de trai al populației vulnerabile, dar asigurăm și un nivel de investiții record, de peste 22 miliarde de euro.
Mereu când PSD a fost la Guvernare, oamenii au dus-o mai bine, mediul privat s-a dezvoltat, agricultura românească a fost sprijinită prin programe sănătoase, pensiile și salariile au crescut.
Este un buget care va stopa creșterea prețurilor – anul viitor vom avea o inflație cu o singură cifră. La acest lucru va contribui schema de reglementare a prețurilor la energie, dar și prelungirea compensării la carburant.
La nivel social, peste 12 milioane de de români vor beneficia de creșteri de venituri- salarii, pensii, ajutoare pentru alimente și facturi. Pachetul de protecție socială se ridică la 16 miliarde de lei.
Este un buget cu puternic sprijin pentru Sănătate și Educație!
Către #Educație alocăm 3,2% din PIB, plus 6 miliarde lei față de anul 2022.
Către #Sănătate: Limita aprobată în Guvern pentru Ministerul Sănătății pe anul 2023 este mai mare cu 36%, cu încă 5,106 miliarde de lei, comparativ cu anul 2022.
Este un buget construit pe programe. Sunt peste 230 de programe care vor continui la creșterea producției românești și dezvoltarea României.
PSD s-a gândit la toți românii. Scopul nostru a fost și va rămâne să afcem bine oamenilor, obiectivul principal fiind mereu să Dezvoltăm România“, a transmis Emil Radu Moldovan.

1 COMENTARIU

  1. Baliverne autoritare și comunism nesaltant!!!
    Pe mine mă liniștește o pală de vânt și o lingură de orez…
    Dar ce fac cei de la PSD,chiar este grosolan de nelalocul lor
    PSD este plaga România
    Nu poți fii om, atâta timp cât toată ziua ataci și ucizi:(

SPUNE-TI PAREREA