Un bărbat de 33 de ani din județul Suceava și-a găsit sfârșitul în Bistrița-Năsăud într-un mod ieșit din comun. Bărbatul, bănuit de înșelăciune prin metoda „accidentul“ a murit într-un accident rutier în timp ce poliția se afla pe urmele lui. Conform unui comunicat de presă al poliției, acesta a păgubit un bătrân din Sânmihaiu de Câmpie care i-a dat 10 100 lei, după ce i-a spus că fiul lui a avut un accident, dându-se drept membru al unui echipaj medical. Ulterior, individul a fost observat pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie de către polițiștii din Lechința.

„La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința aflați în serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informații că se află o persoană bănuită de comiterea unei înșelăciuni prin metoda accidentul.

În fapt, în seara de 9 decembrie a.c., un bărbat de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat care, inițial l-ar fi contactat telefonic, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN.

Polițiștii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în care au fost observați conducătorul auto și un pasager, ambii mascați, însă șoferul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. La o intersecție, autoturismul s-a răsturnat și șoferul și-a pierdut viața.
„La un moment dat, în intersecția Drumului Județean 151 cu Drumul Județean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, județul Suceava, care din nefericire era decedat.

În autoturism au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei“, se arată în comunicatul poliției.

SPUNE-TI PAREREA