Cristina Gherman – prima femeie colonel din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, a fost avansată în grad cu ocazia Zilei Naționale a României.

Ceremonialul a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud și a inclus avansări în grad și acordarea de recompense pentru cadrele militare.

Colonel Furnea Florin – inspectorul șef al inspectoratului a prezentat ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru 10 cadre militare (doi ofițeri și 8 subofițeri), care îndeplinesc condiţiile legale şi care au obținut rezultate foarte bune în activitatea desfășurată. Printre colegii care au fost avansați se află și doamna Cristina Gherman – prima femeie colonel din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.
Potrivit prevederilor legale în vigoare avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române. Îi felicităm pe colegii noștri și le urăm mult succes în activitate!“, a transmis Jandarmeria Bistrița într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA