O săptămână monotonă se anunță, din punct de vedere meteo, în Bistrița-Năsăud. Vremea va rămâne închisă, dar șanse de ninsoare nu prea sunt.

Săptămâna viitoare va fi dominată de stabilitate atmosferică, în arealul județului nostru, astfel, va fi o săptămână săracă în precipitații. Acestea chiar vor lipsi în bună parte din județ, câteva fulguieli trecătoare fiind posibile în zonele de munte, unde, de altfel regimul termic va rămâne hibernal.
În zonele joase de relief, însă, iarna nu arată nici un semn de manifestare. Maximele rămân pozitive, chiar mai cresc spre sfârşitul săptămânii, zonele de podiş primind chiar spre 7/8°C. Se pare că aici nebulozitatea stratiformă va fi principalul „inamic” al soarelui, aspectul fiind mai mult mohorât. După mijlocul săptămânii cresc, totuşi, şansele ca cerul se mai degajeze, dar raportat la acest aspect, rămâne de văzut. În acest caz, diminețile vor deveni înghețate.

În concluzie, monotonie în zilele următoare, posibil persistentă pe toată durata săptămânii care va urma“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA