Cetățenii de pe Valea Bârgăului au acces, tot mai facil, la servicii medicale de calitate, fără să fie neapărat nevoie să mai facă un drum până în oraș. Un nou medic, de la Târgu Mureș, va consulta la Dispensarul Prundu Bârgăului. Acesta este specializat în Franța și va avea grijă de femeile care au nevoie de un consult ginecologic sau doresc să lis e monitorizeze sarcina.

Stimați cetățeni!
O veste bună pentru locuitorii de pe Valea Bârgăului! Dispensarul Prundu Bârgăului va avea un medic nou, de la Târgu Mureș! Dacă aveți nevoie de un consult ginecologic sau doriți un specialist care să vă monitorizeze sarcina, Dr. Victor Grigori Juncu – medic specialist Obstetrică-Ginecologie vă va gestiona cu atenție toate problemele cu care vă confruntați.
Specializat în Franța și Belgia, în domenii precum anomalii fetale sau infertilitate, Dr. Victor Grigori Juncu vă va oferi cele mai bune sfaturi și îngrijiri.
Numarul de telefon pentru programari este acelasi ca si pentru Cardiologie la Dr. Orzan Marius 0756896651sau 0744405448“, a anunțat primarul Doru Crișan.

SPUNE-TI PAREREA