Un tânăr de 22 de ani din Bistrița a reușit „performanța“ de a distruge, în lanț, patru mașini parcate pe o stradă din Bistrița. În urma unui ape la 112, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD s-au deplasat pe strada 1 Decembrie, unde era anunțată o vitimă, posibil încercerată. Tânărul, însă, nu a fost de gsit la locul solicitării, pentru că acesta și-a continuat drumul după ce a produs dezastrul.

În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier semnalat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Bistrița.

Din primele date, un autoturism a intrat în coliziune cu 4 autoturisme care se aflau parcate, continuându-și ulterior deplasarea. După intervenția polițiștilor, autoturismul implicat în eveniment, condus de un tânăr de 22 de ani, din Bistrița a fost la scurt timp depistat și oprit în trafic. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat faptul că acesta se află sub influența alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0,55 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată a fost constatată rănirea ușoară a tânărului.

În consecință, polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA