La Bistrița a început împodobiea orașului pentru Sărbători. Noi elemente decorative cu tematică de Crăciun au fost montate în zona centrală și, pe Pietonal, s-au amplasat noile instalații de iluminat festiv. Sistemul de luminițe este similar celui de anul trecut, ca un tunel, doar că, anul acesta, simbolul central este steaua. De asemenea, bradul de Crăciun este tot unul artificial.

Municipiul Bistrița poate să devină o atracție și o destinație de Crăciun, este de părere primarul Ioan Turc, care a făcut recent declarațiile în cadrul unei conferințe de presă,

În ceea ce privește iluminatul festiv, de Crăciun, pe care l-am gândit anul trecut, cred că a convins. Am avut o altă abordare, repet, apreciată de bistrițeni. Și vom continua pe aceeași linie. Bistrița, în optica mea și a colegilor mei, trebuie să devină o destinație de Crăciun! Și poate să devină, cu adevărat, o destinație de Crăciun” a declarat Ioan Turc, în urmă cu pu
in timp.

Mai multe evenimente au fost programate, începând cu finalul lunii noiembrie, pentru a da startul Sărbătorilor de Iarnă și a aduce atmosfera de Crăciun în oraș.

Iluminatul festiv de Sărbători va fi inaugurat, la Bistrița, în data de 30 noiembrie, pe Pietonalul „Liviu Rebreanu“ și în 1 Decembrie, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cu ambele ocazii, vor avea loc spectacole pentru copii. Trupa Coloricii va performa, în data de 30 noiembrie, pe Pietonal, de la ora 18.00, când primarul Ioan Turc va aprinde luminile festive și se va deschide și Târgul de Crăciun.

Nici Consiliul Județean nu se lasă mai prejos și, la aprinderea luminițelor de Crăciun, a pregătit un spectacol pentru copii cu faimoasa Gașcă Zurli.

Citește și:

BISTRIȚA. Spectacole pentru copii la inaugurarea iluminatului festiv, cu Gașca Zurli și Coloricii

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA