Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață la Feldru. Pompierii militari năsăudeni, cu două echipaje – unul de descarcerare si unul de prim ajutor, alături de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD au intervenit de urgență pentru a acorda primul ajutor unui șofer  care conducea un dumper și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Echipajele de intervenție au găsit victima în stop cardiorespirator și aplică protocolul de resuscitare.

UPDATE : Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare. Echipajele medicale au fost nevoite sa ii declare decesul la locul solicitării.

UPDATE 2. Bărbatul avea 54 de ani și era din Feldru. Martorii susțin că șoferul, angajat al Primăriei Feldru, ar fi făcut infarct la volanul dumper-ului. Cazul a intrat și în atenția ITM.

„Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D, în Feldru.

Din primele date, un utilaj condus de un bărbat de 54 de ani, din Feldru, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un stâlp de susținere al rețelei electrice.

În urma intervenției echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul bărbatului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA