Iluminatul festiv de Sărbători va fi inaugurat, la Bistrița, în data de 30 noiembrie, pe Pietonalul „Liviu Rebreanu“ și în 1 Decembrie, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cu ambele ocazii, vor avea loc spectacole pentru copii. Trupa Coloricii va performa, în data de 30 noiembrie, pe Pietonal, de la ora 18.00, când primarul Ioan Turc va aprinde luminile festive și se va deschide și Târgul de Crăciun.

Nici Consiliul Județean nu se lasă mai prejos și, la aprinderea luminițelor de Crăciun, a pregătit un spectacol pentru copii cu faimoasa Gașcă Zurli.

„Sunteţi pregătiţi de magia Crăciunului? Vă aşteptăm împreună cu Gaşca Zurli să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu multă veselie. Spectacolul începe în 1 decembrie, la ora 16:30, în faţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, continuă cu retragerea cu torţe a personalului din cadrul Armatei şi se încheie cu aprinderea luminiţelor de Crăciun. Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, să sărbătorim cele mai frumoase momente, menite să vină în întâmpinarea Crăciunului”, este invitaţia transmisă de preşedintele Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA