Un incendiu puternic a avut loc azi noapte în localitatea Unirea din Bistrița, unde un atelier de reparații a fost cuprins de flăcări.
Conform ISU BN, incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un consumator lăsat sub tensiune în atelierul de reparații electrocasnice. (efectul termic al curentului electric).

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la nivelul atelierului de reparații, acoperișului casei tip duplex și a unei cantități însemnate de electrocasnice stivuite în curtea interioară.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
În urma incendiului, a fost distrusă o suprafață totală de aproximativ 380 mp, constând în atelierul de reparații electrocasnice, acoperișul și mansarda imobilului (casa tip duplex). S-a reușit evacuarea unor bunuri de la nivelul parterului imobilului care a fost protejat de flăcări.
Pentru gestionarea situației au fost alocate succesiv la locul incendiului sase echipaje de pompieri militari și voluntari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și SVSU Bistrița și Livezile, precum și o autospeciala de prima intervenție și comandă“, se arată într-o informare a ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA